Specializuotas valymas ir dezinfekcija
Maitinimo įstaigoms
- Pagrindiniai darbai: virtuvės ortakių valymas, gartraukių riebalų ir dulkių valymas.
- Montuojame ir prižiūrime riebalų gaudykles.
- Atliekame prevencinius kanalizacijos užsikimšimo darbus.
- Virtuvės ortakių sistemos apžiūrą rekomenduojame atlikti kas 3-4 mėn. ir valyti ne rečiau kaip 1-2 per metus, priklausomai nuo pastato naudojimo intensyvumo ir maisto gamybos specifikos.
- Virtuvės ventiliaciją valome Jums patogiu metu.
- Dirbame visoje Lietuvoje.
- Mūsų privalumas – greitai paruošiama sąmata ir tvarkinga dokumentacija. Tai užtikrina sklandų darbų pridavimą.
Nauda atlikus valymą ir kitus priežiūros darbus:
- švari ir saugi virtuvės ventiliacijos sistema
- be problemų funkcionuojanti kanalizacija
- sumažinama gaisro plitimo rizika
- geras virtuvės patalpų kvapas